Welkom bij den Hartog tandprothetische praktijk

Een tandprotheticus is een specialist in het aanmeten en vervaardigen van het kunstgebit. Daarvoor is hij niet alleen technisch, maar ook medisch-biologisch opgeleid. Vanaf het eerste bezoek tot het plaatsen werkt de tandprotheticus zelfstandig aan uw kunstgebit. Hierbij bespreekt hij met u persoonlijk uw wensen. De tandprotheticus zorgt voor een perfect passende gebitsprothese. Hiervoor zijn ongeveer 6 bezoeken nodig, waarin u samen met de tandprotheticus uw nieuwe gebit samenstelt. Een belangrijke stap hierbij is de proefprothese van was. Hierbij kunt u de pasvorm en het uiterlijk ervan ervaren, en aanpassen aan uw persoonlijke wensen. De tandprotheticus vervaardigt naast volledige protheses ook partiele of fameprotheses en overkappingsprotheses op implantaten. In het geval van implantaten heeft u dan niet alleen een perfecte pasvorm maar ook extra zekerheid in zake de bevestiging van uw gebitsprothese. De prothese zit dan nl. vastgeklikt. Ideaal voor een optimaal comfort en een mooi gebit. Uiteraard zijn ook reparaties en aanpassingen van uw gebitsprothese bij een tandprotheticus in deskundige handen. Nazorg en garantie zijn voor de tandprotheticus vanzelfsprekend.

Over TPP Den Hartog

Bij TPP Den Hartog vervaardigen wij gebitsprotheses in zowel Amsterdam/Buitenveldert en Aalsmeer. Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van gebitsprotheses en andere prothetische voorzieningen, zoals implantaat gedragen protheses, partiële en immediaat protheses. Hiervoor zijn wij niet alleen technisch, maar ook medisch-biologisch opgeleid. Voor advies of problemen aan uw huidige gebits prothese kunt u altijd vrijblijvend bij ons terecht.

Peter den Hartog
Tandprotheticus

Wanneer komt u bij ons?

Natuurlijk gaat u naar de tandprotheticus wanneer u een (nieuw) kunstgebit nodig heeft. Maar ook wanneer u al een gebitsprothese heeft, kan het nodig zijn de tandprotheticus te consulteren. Veel gehoorde klachten van mensen die een gebitsprothese dragen zijn o.a.: mijn gezicht valt zo in, mijn gebit doet pijn bij het eten, mijn ondergebit zit te los, er komt zoveel voedsel onder mijn gebit, ik kan zo slecht kauwen (een goede spijsvertering begint tussen de kiezen) en ik krijg een lelijke kin. Met deze klachten kunt u bij uw tandprotheticus terecht. Kijk voor meer informatie bij behandelingen.

Onze locaties

Locatie Aalsmeer

Marktstraat 18
1431 BE Aalsmeer

Tel. 0297-342699
Fax. 020-6614396

Email: info@tppdenhartog.nl

Locatie Amsterdam

Kastelenstraat 112
1082EJ Amsterdam

Tel. 020-6614395
Fax. 020-6614396

Email: info@tppdenhartog.nl